Coaching

Coaching is een manier van begeleiden, waarbij jij op zoek gaat naar het best passende antwoord. Maar welke vragen worden er dan gesteld?

Gaat het om vastlopen, problemen oplossen, doelen bereiken, ontwikkelen, plezier, geluk, balans, talent, loopbaan, re-integratie bij burn-out, zelfsturing, bevlogenheid, zelfvertrouwen, communicatie, veranderen of iets anders?

Mijn specialisaties zijn Stress, Burn-out, Mindfulness en Loopbaan- & Talentcoaching. En als het gaat om persoonlijke dilemma’s of over het werk, kun je bij mij terecht.

Ben je een werkende 45-plusser en zou je gratis ontwikkeladvies willen? Neem dan contact op voor de mogelijkheden.

Coaching en advies voor ZZP’ers doe ik op basis van ervaring. Ik kijk graag met je mee!

Voorwaarden

Ben je gemotiveerd om aan jezelf te werken en mij te vertellen wat er zoal in je speelt en op je afkomt? Dan is coaching iets voor jou!
Ik werk volgens de gedragscode van de NOBCO waar ik bij aangesloten ben. Zie https://www.nobco.nl/

Werkwijze

Voorafgaand aan de coaching vindt er met u een vrijblijvend kennismakingsgesprek plaats waarin we samen afstemmen en eventueel komen tot een contract, waarin afspraken en doelen worden vastgelegd.

De duur van het traject is afhankelijk van de vraag, meestal 5 tot 10 bijeenkomsten van elk 75 minuten.

Elke bijeenkomst sta jij centraal en ga jij zelf aan de slag. Jij bent zelf verantwoordelijk voor je eigen leerproces. Het gaat om het (her)ontdekken van je eigen kracht door middel van gesprekken, thuisopdrachten en leuke oefeningen.

Duidelijk inzicht in de resultaten door de coachingsmonitor van de NOBCO. Vraag gerust om een voorbeeld rapport.

emcc-logo-voor-website