Persoonlijke Coaching

Coaching is een manier van begeleiden, waarbij je jouw eigen koers bepaalt in de richting van jouw gekozen doel. Eigenlijk stel je dan een of meerdere vragen waarop je het antwoord niet kunt vinden.

Wellicht ben je vastgelopen of wil je een carrière switch, is er geen balans tussen werk en privé, heb je geen energie meer, ervaar je keuzestress of andere vormen van stress? Maar ook met andere vragen kun je bij mij terecht.

Mijn specialisaties zijn Stress, Burn-out, Mindfulness en Loopbaan- & Talentcoaching.

Wil je zelf de regie over jouw loopbaan in handen nemen, zodat je gezond blijft functioneren en energiek met veranderingen om kunt gaan om door te kunnen blijven werken tot pensioen? Hoe bereik je dat?

Doen waar je goed in bent, klinkt zo simpel, maar je kan het “kwijtgeraakt” zijn.

Als loopbaancoach (erkend NOLOC) ondersteun ik je bij het in contact komen met je drijfveren en help je vervolgens om deze drijfveren naar zelfsturend vermogen richting de huidige functie of de arbeidsmarkt te vertalen.

Ben je een werkende 45-plusser en zou je GRATIS ontwikkeladvies willen? Neem dan contact op voor de mogelijkheden.

Voorwaarden

Ben je gemotiveerd om aan jezelf te werken en mij te vertellen wat er zoal in je speelt en op je afkomt? Dan is coaching iets voor jou!
Ik werk volgens de gedragscode van de NOBCO waar ik bij aangesloten ben. Zie https://www.nobco.nl/

Werkwijze

Voorafgaand aan de coaching vindt er met u een vrijblijvend kennismakingsgesprek plaats waarin we samen afstemmen en eventueel komen tot een contract, waarin afspraken en doelen worden vastgelegd.

De duur van het traject is afhankelijk van de vraag, meestal 5 tot 10 bijeenkomsten van elk 75 minuten.

Elke bijeenkomst sta jij centraal en ga jij zelf aan de slag. Jij bent zelf verantwoordelijk voor je eigen leerproces. Het gaat om het (her)ontdekken van je eigen kracht door middel van gesprekken, thuisopdrachten en leuke oefeningen.

Duidelijk inzicht in de resultaten door de coachingsmonitor van de NOBCO. Vraag gerust om een voorbeeld rapport.

emcc-logo-voor-website